Een fantastische school!

Je zit in groep 8 en je moet kiezen voor een school voor voortgezet onderwijs. Spannend natuurlijk, want je ruilt je oude vertrouwde plekje in voor wat nieuws. Meesters en juffen die plotseling meneer
en mevrouw moeten worden genoemd en opeens heb je meer docenten. Gelukkig ben je niet de enige die naar een nieuwe school gaat. Je neemt vast wel vriendjes of klasgenoten met je mee en je bent al bekend geraakt door de doe dagen. Dat maakt het wat gemakkelijker.

Campus Middelsee zou zomaar jouw nieuwe school kunnen worden. In het spiksplinternieuwe gebouw bevinden zich grote lokalen en heel veel ruimtes om boeiende dingen te doen.
Zo hebben we een Science Lab, technologie lokaal, supermoderne vaklokalen, een prachtige mediatheek en computerruimtes. Daarnaast fantastisch sportieve mogelijkheden in de Bildtse Slag en de Waaie. Een sportcampus die zijn weerga bijna niet kent!

Naast een vernieuwd pand is Campus Middelsee ook voortdurend bezig het onderwijs te vernieuwen. We gebruiken in de gehele school de iPad tijdens de lessen en doen we mee met de FIRST LEGO League om kennis te maken met de digitale wereld van techniek en het programmeren. Tijdens de skills les wordt je hierop voorbereid, leer je samenwerken en maak je kennis met sectoren en bedrijven in de regio. Verder mag je ook een keuze maken uit één van de zes talentstromen; Sports, Technology, Art Factory, Travel Academy, Music Stage en Cooking Class.

Kortom; voor iedereen een feest om er naar school te gaan.

Eelco Bruinsma
Directeur Campus Middelsee

Contact

Website; Middelsee