Oproep !! De Zonnebloem wil door, help jij daarbij ?

Gepubliceerd op: 05-07-2022

De Zonnebloem afdeling St. Annaparochie en omstreken (o.a. Berlikum, St. Jacobiparochie, Beetgumermolen en Minnertsga) is al vele jaren zeer actief. Een bezoek aan het tuincentrum, samen eten of een busreis zijn al die jaren een vast item op de kalender geweest. De activiteiten en huisbezoek worden door een team van enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Dit bedoeld voor deelnemers met een lichamelijke beperking, die daardoor niet of nauwelijks meer de deur uit komen.

Afgelopen jaar zijn er door Covid-19 minder activiteiten geweest, ook zijn er helaas leden van het organiserende team gestopt. Hierdoor staat het voortbestaan van de Zonnebloem afdeling onder druk.  Immers zonder vrijwilligers die zich willen inzetten voor het bedenken en organiseren van een jaarprogramma is er geen Zonnebloem!

 

We komen dan ook graag in contact met mensen die de schouders eronder willen zetten zodat de Zonnebloem kan blijven. Hou je van organiseren of vind je het leuk om achter de schermen de administratie op orde te houden? Of krijg je energie van vrijwilligers koppelen aan mensen die huisbezoek willen? Meld je dan aan! En maak dat het mogelijk blijft om in onze dorpen de deelnemers mooie en gezellig momenten te bezorgen.  Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om kennis te maken met de diverse mogelijkheden bij de Zonnebloem.

 

Laat de Zonnebloem niet vallen en neem contact op via email: m.vansonsbeek@zonnebloem.nl . Kijk ook eens op:  https://www.zonnebloem.nl/stannaparochie  Alleen samen kunnen we verder!