Meijer Group nieuwe shirtsponsor van KV Het Noorden

Gepubliceerd op: 25-06-2022

KV Het Noorden moest per 2022 op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor/shirtsponsor. Dankzij de snelle levering van Muta Sport mogen de leden van Kaatsvereniging Het Noorden sinds begin mei de nieuwe kleding aan met daarop het logo van de nieuwe hoofdsponsor Meijer Group. Als je er als ondernemer voor kiest om kledingsponsor te worden van een sportvereniging, heb je een mooie reclamedrager voor je organisatie, maar het belangrijkste is de steun naar de vereniging.

Meijer Group bestond in 2021 maar liefst 100 jaar. De Meijer Group bestaat uit 2 bedrijven. Meijer Metal is toeleverancier van OEMers. Dit betekent leverancier van halffabricaten aan bedrijven met een eigen product. Deze onderdelen gaan de gehele wereld over. Het tweede bedrijf is MHS (Meijer Handling Solutions). Zij produceren voorzetapparatuur voor de heftrucks zoals de reachvork en de rollervork. Samen met ruim 170 man personeel zijn ze gevestigd op de Oudebildtdijk.

De kaatsvereniging is enorm blij en trots dat Meijer Group hun op deze manier steunt. Meijer Group heeft zich voor meerdere seizoenen verbonden aan KV Het Noorden.

Ook zal Meijer Group de voetbalvereniging dit jaar voorzien van nieuwe kleding.

Lees he artikel op de site van Bildt.nu