De Twiner uit St. Jabik finalist van SjONG Junior 2022

Gepubliceerd op: 07-06-2022

Het is bijna tijd voor de finale in de Lawei. Op vrijdag 10 juni gaan groepen 6, 7 en 8 het liedje ‘Thús’ zingen waarmee zij strijden tegen 7 andere scholen. Ze hebben dit liedje samen met Raynaud Ritsma geschreven. Na een mooie middag van brainstormen en schrijven is het resultaat indrukwekkend.

Met behulp van een Friese muziekles konden de 8 basisscholen werken aan het liedje voor de auditie voor SjONG Junior 2022. Het gekozen liedje is meerdere keren gerepeteerd, opgenomen en vervolgens opgestuurd. Na enkele weken kwam het verlossende woord van Raynaud; uit vele inzendingen mag de Twiner door naar de finale! 

We ontvingen een envelop met daarin het onderwerp van ons liedje, dat is: Thús. Wat betekent thuis zijn voor jou? Waar voel jij je echt thuis? Bent u ook zo benieuwd naar onze antwoorden? Kijk dan naar de uitzending van Tsjil op YouTube 

Daarnaast zouden we u om een gunst willen vragen. Zou u tussen donderdag 2 juni en donderdag 9 juni dit nummer met zo veel mogelijk bekenden willen delen? De groep die namelijk het beste op promotiegebied aan de slag is geweest, kan een mooie prijs winst. Namens alle deelnemers van de Twiner, heel erg bedankt! 

Luister en kijk naar de uitzending van Tsjil via deze link

Bron Bildt.nu